Üdvözöljük a PRLC Electric oldalán

Gyors és megbízható lézervágó gépek
“Donec nisi amet for erat, ornare sapien
dolor amet  – donec sit amet urna!”

A PRLC Electric a nagy teljesítményű lézervágást jelenti kivételes áron. Az innovatív LC 3 szálas lézervágó akár 6 kilowatt teljesítménnyel is elérhető, amely lehetővé teszi a fémlemezek széles választékának gyors és egyszerű vágását.

A PRLC Electric lézervágási technológiája a vágási alkalmazások széles spektrumát nyitja meg az iparágak számára. Az építőipartól és a mezőgazdasági gépektől a gép- és elektrotechnikáig, egészen az autóiparig, a hajógyártásig és a repülőgépgyártásig.

Bármi legyen is a vágási igénye – mi megtaláljuk a megoldást az Ön számára.

A fémlemez megmunkálásának intelligens módja

Az iparágvezető értéket a svájci mérnöki munka minőségével (és megbízhatóságával) ötvözve az LC 3 szálas lézervágó gépünk minden olyan teljesítményt és sebességet kínál Önnek, amelyre a fémlemez-feldolgozási üzletágban szüksége lehet.

  • Helyi szerviztámogatás és az alkatrészek rendelkezésre állása – gyors válaszidő, bevált alkatrészek
  • A legmodernebb technológia svájci szakértelmen alapul
  • Állítson be mércét a programozás terén
  • Erőteljes lézer teljesítmény akár 6 kilowattig
  • Maximális kezelési kényelem
  • Gyors és megbízható lézervágó gép alkatrészenkénti nagyobb profitért
  • Vonzó ár-teljesítmény arány
Szervíz

PRLC Electric

Az általunk forgalmazott összes szerszámgép garanciális és garancián túli szervizelése. Garancia idő lejárta után alkatrészek beszerzése és beépítése.

Szerszámgépek javítása, részleges vagy teljes gépfelújítás minden olyan szerszámgépnél ahol a szükséges alkatrész, műszaki rajz, kapcsolási rajz beszerezhető.

Szerszámgépek időszakos karbantartása, általános gép állapot felmérés – geometria, és funkcionális téren egyaránt, a gépek teljes geometriai beállítása

Célgépek tervezése, hidraulikus rendszerek tervezése, javítása, karbantartása

OTHER BOOKS BY JEREMY SEVEN:

[dt_products_carousel slides_on_wide_desk=”3″ speed=”1000″ product_rating=”n” arrow_icon_size=”16px” arrow_bg_width=”32x” arrow_bg_height=”32px” arrow_border_width=”3px” arrow_icon_color=”” arrows_bg_show=”n” arrow_icon_color_hover=”#ffffff” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”-70px” r_arrow_h_offset=”-55px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”-70px” l_arrow_h_offset=”-55px” reposition_arrows_mobile_switch_width=”970px” l_arrows_mobile_h_position=”15px” r_arrows_mobile_h_position=”15px” ids=”” css_dt_blog_carousel=”.vc_custom_1495720447401{padding-bottom: 60px !important;}”]

Testimonials & Reviews

WHAT PEOPLE SAY

Food & Drinks

Professional cooking magazine

„Isum dolor vestibulum purus lacinia, nullios dolor vitae scelerisque lacus consequat. Vestibulum at tempus – donec sit amet urna lorem ipsum lorem!”

Wine

Wine magazine for pros

„Etiam venenatis odio lorem isum dolor vestibulum purus lacinia, vitae scelerisque lacus consequat lorem!”

The Menu

Professional cooking magazine

„Etiam venenatis odio lorem isum dolor vestibulum purus lacinia, vitae scelerisque lacus consequat lorem!”

Grand

Popular cooking blog

„Isum dolor vestibulum purus lacinia, nullios dolor vitae scelerisque lacus consequat. Vestibulum at tempus – donec sit amet urna lorem ipsum lorem!”

Discover Exiting World of Cooking

With Jeremy Seven’s
Famous World Recipe Books!