PRLC Electric Kft

A PRLC Electric Kft és a DNE az a kettős ahol a minőség és érték találkozik. Mi vagyunk a DNE „Bronz” prémium CNC fiber lézer gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója és szakszervize. Cégünk alapítója a Bystronic cégnél eltöltött számos esztendő után alapította meg saját szerviz cégét ahol márkafüggetlen szakszerviz szolgáltatásra specializálódót.

Ennek a szaktudásnak a birtokában és a szerszámgép piacon eltöltött több mint 20 éves tapasztalat alapítottuk meg a

PRLC Electric Kft-t, hogy a DNE lézervágó gépek márkaszervize legyen, de emellett számos egyéb CNC lézer gépet is javítunk országosan. A gépeladás után minden lépésben veled vagyunk!

Minden lépésben veled vagyunk! A munkánk nem fejeződik be a gép eladáskor. Minden támogatást megadunk legyen az szerviz, szoftver vagy hardver. Elkötelezettek vagyunk az olyan vállalkozások kiszolgálása mellett, mint akár a tiéd. Mi elsősorban a kisebb, közepes vagy induló fémgyártási cégekre specializálódtunk, de akár hatalmas multinacionális óriás cégek kiszolgálására is alkalmasak vagyunk, amelyek a gyártó szektorban tevékenykednek. Arra törekszünk, hogy kifogástalan minőségű termékeket biztosítsunk szerszámgép beszállítóként hosszútávon.